Vi jobbar för er fritid !  

LUFTKANALSTÄLT HUSBIL FRÅN DORÉMA & KAMPA

TRAVELLER AIR WEATHERTEX

TRAVELLER AIR WEATHERTEX

Traveller Air Weathertex är en lättvikts version bland husbilstält. Tillverkad i Extra stark weathertex polyester, PU belagd och med en vattenpelare på 4000 mm. Tältet har luftkanalsystem istället för stativ vilket gör att det snabbt monteras upp eller ner. Konstruktionen är liknande Traveller Air All Season men genom att man använder sig av lättvikts Weathertex är detta ett tält med oslagbar vikt och perfekt för korta resor, vilket är perfekt för den aktiva husbilscamparen. Kort monteringstid och stabilitet! Pump medföljer. Passar husbilar med en takhöjd mellan 180-320 cm. Vikt: ca 22 kg

Färger: Antracit/Grå eller Blå/Grå.

Pris: 10.010:-

Pris sluss 1: 920:-

Pris sluss 2: 970:-

Pris sluss 3: 1040:-

TRAVELLER AIR ALL SEASON

TRAVELLER AIR ALL SEASON

Nu kan vi erbjuda husbilsägarna den lyxen som de alltid velat ha! Nu med utvändiga ventiler. Tillverkad av det extra starka Ten Cate All Season materialet som har mycket hög kvalité, lång hållbarhet och UV-stabilitet! Kan inte jämföras med något annat husbilstält på europeiska marknaden vad gäller kvalité. Husvagnsvarianten blev bäst i test i Holland 2015! Traveller Air All Season har ett luftkanalsystem istället för stativ vilket minimerar vikten. Byggs på 5 minuter och är mycket stabil, dessutom är det fristående men kan lätt fästas på markisen på nolltid! Passar nästan alla integrerade och halvintegrerade husbilar, liksom alla van modeller. Pump medföljer, kan även blåsas upp med kompressor 0,4 bar. Passar bilar med en takhöjd mellan 180-320 cm.

Färg: Antracit/grå

Pris: 16.130:-

Pris sluss 1: 1140:-

Pris sluss 2: 1280:-

Pris sluss 3: 1390:-

KAMPA MOTOR FIESTA AIR PRO 350

KAMPA MOTOR FIESTA AIR PRO 350

En modern design för ett fristående förtält. Detta stilfulla förtält är inte bara flexibelt med avseende på hur front och sidopanelerna används -det kan också utrustas med extrautrustning som soltaket och ett annex. Fiesta air pro är tillverkat i det exklusiva Weathershield Pro -materialet och är utrustat med Kampas patenterade uppblåsningssystem, vilket bidrar till att göra förtältet till ett av de mest populära på marknaden. Uppblåsbar med ett munstycke, varje enskild slang kan isoleras via isoleringsventiler. Polyester med dubbelsidig behandling. 6000 mm vattenpelare. Flamhämmande och UV-stabiliserad. Justerbar höjd i den bakre tunneln för att passa olika fordon. Varmluftstejpade sömmar för maximal väderbeständighet. Handpump ingår.

Passar fordon med en höjd upp till 280 c

Pris: 14.295:-

Tillval: Solsegel 1.895:-